Polska Gildia RevolutioN

Polska Gildia Serwer Maya

#1 2011-06-16 13:37:34

dzambalaja

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Dzambalaja

Klasa: Warrior
Subklasa:niezdecydowany
LvL: 1

1. Chcê wst±piæ do was do gildii poniewa¿ rozpoczynam grê po d³ugiej przerwie i lepiej by by³o zacz±æ grê w¶ród swoich oraz z drobn± pomoc± ,a w dodatku przegl±daj±c forum silkroada wasza gildia najbardziej przypad³a mi do gustu.A po¿ytek ze mnie taki ¿e jestem do¶wiadczonym graczem i mogê pomóc w ka¿dej kwestii je¿eli tylko da rade .No i gp gildii nabije .
2. Gra³em na innym serwerze mianowicie Uranusie.By³em tam w jednej z wiêkszych polskiich gildii a opu¶ci³em j± poniewa¿ skoñczy³em graæ ze wzglêdu na braku czasu oraz obowi±zki jakie wtedy mia³em, a konto odda³em staremu znajomemu.
3. W silkroada gra³em 4 lata a nastêpnie mia³em ok. 1,5 roczn± przerwe.Ciê¿ko jednoznacznie okre¶liæ ile spêdzam dziennie przy silku ale zapewne bedzie to od 2 do 8h. Nieraz wiecej nieraz mniej a komp wiadomo chodzi prawie 24/7 wiêc mo¿na zrobiæ po¿ytek podczas "afku" .
4. Oczekujê mi³ej, przyjaznej atmosfery i pomocy na starcie bo wiadomo ciê¿ko sie wybiæ na pocz±tku zaczynaj±c samemu na nowym serwie.
5. Zainteresowania informatyka i takie tam... ;p ,wiek 21 , S³ucham g³ównie polskiego rapu , ( nie biegam i nie krzyczê JP ) Kaliber,Molesta,Eldoka,Ostr ,Pih,S³oñ ;p... i czasem jakis hardstyle;p.Lubiê równie¿ czasem wypiæ w dobrym towarzystwie . Co by tu jeszcze dopisaæ.. Pozytywnie Pierdolniêty..
6. O gildii dowiedzia³em siê z forum silkroad-online.pl.

to by by³o na tyle pozdrawiam !

Ostatnio edytowany przez dzambalaja (2011-06-16 13:38:00)

Stopka forum

RSS